manege

Wij zijn een kleinschalige manege in Avenhorn met een gemoedelijke sfeer en veel persoonlijke aandacht.

We hebben kleine groepjes, meestal 4 kinderen, maximaal 8. Er is een 20x40 binnenbak en 20x40 buitenbak.

De instructrie heeft erkende diploma's en vele jaren ervaring.

We hebben lieve pony's waar je veilig op kan leren paardrijden, maar ook voor de gevorderde ruiter hebben wij pony's op wedstrijd niveau waar je veel van kunt leren en wat weer nieuwe uitdagingen geeft.

Pension

We bieden de mogelijkheid om je paard of pony in pension te hebben, we hebben verschillende maten boxen voor verschillende prijzen.

Tjitske Bakker

Mijn naam is Tjitske Bakker, ik heb 30 jaar ervaring als instructrice.

Als 13 jarig meisje begon ik met ponyrijden en mijn eerste pony was Majoor.

Ik gaf toen les aan kinderen uit de straat en ik noemde mezelf Ponyclub Majoor.  Ik kocht  pony’s erbij want ik wilde meer kinderen les geven, In de winter verkocht ik die dan weer.  Zo kwam het dat ik per week 50 kinderen lesgaf naast mijn schoolopleiding.

Eerst heb ik veel administratieve banen gehad, en daarna ging ik in de horeca. Tevens gaf ik naast mijn eigen leerlingen ook op andere maneges les.

In 2001 heb ik mijn Orun instructrice diploma gehaald.

In 2002 begon ik mijn stoeterij handelsstal, mijn droom kwam uit.

In 2014 kreeg ik het eindelijk voor elkaar om een mooie binnenbak te realiseren en daarbij kwam ik in aanraking met grondwerk Parelli. 

Zijn manier van omgaan met paarden sprak mij enorm aan en daar ben ik mij ook in gaan verdiepen. Daardoor heb ik nog meer inzicht in mijn paarden gekregen.

Inmiddels heb ik het certificaat level 3 van Parelli op mijn naam staan.

Elke dag geniet ik van mijn werk. De paarden, de kinderen, alle activiteiten die ik organiseer.  Het geeft me steeds weer energie en ik hoop dat ik het nog lang mag doen.

Freestyle Tjitske Bakker met Wilma

Deel deze pagina